Asuntosataman avulla asunnonvaihto hoitui mutkattomasti

Artur Kukov pyörittää Aurinkolahdessa omaa mainostoimistoaan ja vilahtaa usein TV-sarjoissa ja elokuvissa pienissä rooleissa. Viimeksi hänet nähtiin suositun Ivalo-TV-sarjan venäläisenä rajavartijana.

Artur Kukov tuli perheensä mukana Petroskoista Suomeen 90-luvun puolivälissä. Inkeriläinen paluumuuttaja on asunut siitä lähtien Helsingin Vuosaaressa. Saapuessaan hän oli 14-vuotias eikä juurikaan puhunut suomea.

”Tuntui vaikealta, kun kaikki vanhat kaverit jäivät Venäjälle. Siellä oli tuolloin sekasorron aika ja tulimme täysin toisenlaiseen, järjestäytyneeseen yhteiskuntaan. Pari-kolme vuotta myöhemmin koin kuitenkin olevani täysin kotiutunut ja kielikin sujui jo hyvin”, Kukov kertoo.

Artur Kukov arvostaa Vuosaaressa meren ja luonnon läheisyyttä. Mahdollisuudet ulkoiluun, luonnossa liikkumiseen ja veneilyyn ovat erinomaiset. Kukovia miellyttää Vuosaaren kehittyminen nukkumalähiöstä vireämpään ja kansainvälisempään suuntaan.

Teatteri ja musiikki ovat aina olleet tärkeä osa Artur Kukovin elämää. Nuorempana hän matkusteli venäläisen komediateatterin mukana ympäri Venäjää Ville Haapasalon ja kumppanien kanssa, kunnes opiskelut veivät mennessään. Normaalioloissa Kukov käy edelleen Venäjällä useamman kerran vuodessa tapaamassa ystäviään.

Artur Kukov on näytellyt monissa elokuvissa ja suosituissa sarjoissa kuten Aallonmurtaja.
Artur Kukov nauttii olostaan merellisessä Vuosaaressa

AsuntoSataman avulla uuteen kotiin

Artur Kukov vaihtoi äskettäin asuntoa ja AsuntoSataman avulla prosessi hoitui tehokkaasti. Vanha koti oli ollut myynnissä edellisellä välittäjällä jo lähes puoli vuotta, eikä ainuttakaan tarjousta ollut tullut. Tässä vaiheessa AsuntoSatama asui kuvioon, ja tehokaksikko Erkki Murto-Koiviston ja Sanni Leskisen avulla rattaat lähtivät vinhasti pyörimään. Jo toisella näytöllä saatiin kaksikin tarjousta ja myyntihinta neuvoteltiin Kukovia miellyttäväksi.

”Uusi kotini löytyi Sannin kautta jo viikkoa myöhemmin ja pääsin muuttamaan parissa viikossa. Sujuvampaa asunnonvaihtoa en voisi toivoa”, tyytyväinen Artur Kukov hehkuttaa.

Jatkossakin Kukov voidaan nähdä valkokankailla ja TV-ruuduissa milloin venäläisenä ministerinä, milloin sotilaana tai rikollisena. Etenkin sitten kun poikkeustila hellittää.

”Törmäämme Erkin kanssa Aurinkolahdessa toisiimme usein. Kukaties teemme vielä yhteistyötäkin mainostoimistoni Quuban puitteissa. Ainakin tiedän, ketä suositella tuttaville, jos asunnonvaihto on ajankohtainen”, Artur Kukov toteaa.

TEKSTI:  Hanna Kallio
KUVAT: Artur Kukov, Aleksandr Chernov

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ