Palvelumme

AsuntoSatamalaisilla on yli 180 vuotta kokemusta asuntokaupoista, yli 800 vuotta elämästä. Sen minkä lupaamme, sen pidämme.

Toimeksianto

Me teemme toimeksiannot kuukauden jaksoissa, joten myyjä voi irtisanoa sopimuksen, jos hän ei ole tyytyväinen palveluumme.

Valokuvaus

Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen jokainen asiakkaamme saa valokuvaaja Jussi Jyvälahdelta kirjalliset ohjeet kuvausta varten.

Sisustus

Ammattitaitoinen sisustussuunnittelijamme Riina Lindqvist ​hahmottaa tilan kuin tilan nopeasti ja auttaa laittamaan paikat myyntikuntoon.

Erikoisesittelyt

Pidämme erikoisesittelyn taloyhtiön osakkaille ja asukkaille ennen julkista markkinointia. Meillä on myös oma lista eri alueiden kohteista kiinnostuneista.

Markkinointi

Markkinoimme seuraavissa medioissa: Oikotie, Etuovi, Facebook, Instagram, Twitter, Google, Helsingin Sanomat, HBL, Kauppalehti, Töölöläinen, Kamppi-Eira, Meri-Helsinki, Siltasaari ja Vuosaari-lehti.

Välityspalkkio

Asunnot 3,9 % ja kiinteistöt 4,9 % sisältäen verot tai tulokseen sidottu välityspalkkio. Mikäli toteutunut myyntihinta on yli 10 prosenttia pienempi kuin alkuperäinen hintapyyntö emme peri lainkaan välityspalkkiota.

9

Asunnot

Myymme ja vuokraamme kerrostaloasuntoja, rivi-, pari, erillis- ja omakotitaloja etupäässä pääkaupunkiseudulla.

9

Kiinteistöt

Myymme ja vuokraamme erityyppisiä kiinteistöjä. Haemme myös tonteille ostajia ja rakennuttajia.

9

Liike- ja toimitilat

Vuokraamme ja myymme liiketilan lisäksi erilaisia toimitiloja toimistoista varastoihin ja hoivakodeista tuotantotiloihin.

Koti valitaan tunteella, välittäjä järjellä

Suomen AsuntoSatama Oy LKV on perheyritys, jonka palvelukonsepti on saanut kiitosta siitä, että myyjätoimeksiantajien lisäksi ostajia palvellaan suurella sydämellä.

Olemme valmiita sitomaan välityspalkkion tulokseen, jolloin emme peri minkäänlaista välityspalkkiota, mikäli toteutunut myyntihinta on yli 10 prosenttia pienempi kuin alkuperäinen hintapyyntö.

 

Jos haluat nopeat kaupat, niin tarjoamme sinulle minuuttivalssi-palvelua. Välityspalkkiomme on 4,96 prosenttia velattomasta kauppahinnasta, mutta joka viikko julkisen myynnin alkamisesta jälkeen palkkio laskee viisi prosenttia viikossa.

Haluamme, että kauppa käy. Siksi kuka tahansa kiinteistövälittäjä saa myydä AsuntoSataman kohteita.

Myymme ja vuokraamme asunnot,
kiinteistöt, tontit, liike- ja toimitilat

AsuntoSatama LKV:n saamista toimeksiannoista yli 90 prosenttia johtaa kauppaan. Se on parasta välitysalalla, mutta mikäli kauppoja ei jostain syystä synny olemme asiakasystävällisiä: ei kuluja ellei kauppaa.

Olemme aktiivisesti mukana keskustelemassa asumisesta ja asuntoasioista. Haluamme pitää sinut ajantasalla ja jakaa tietoa, jota meille karttuu asuntomarkkinoista. Voit myös piipahtaa toimistossamme ohikävellessäsi.

Kohteemme

Alppiharju, Helsinki 57.0 m2

kaksio, keittiö, sauna
358 000 €
Tutustu

Meri-Rastila, Helsinki 74.5 m2

kolmio, keittiö, parveke
228 000 €
Tutustu

Vuosaari, Helsinki 71.0 m2

kaksio, keittiö, sauna, parveke
429 000 €
Tutustu

Ota yhteyttä

AsuntoSatama LKV

Mannerheimintie 94, 00250 Helsinki

09 694 0710

Solvikinkatu 9, 00990 Helsinki

050 310 4500