Asiakkaidemme Google-arvostelut

Kokemuksia palvelustamme
asuntoarvio.fi

Asiakkailtamme vuonna 2020 saatua palautetta

Arvostettu www.asuntoarvio.fi -sivusto kysyi ja asiakkaamme vastasivat. Aurinkolahden asuntomyymälä sai 4,55/5 tähteä ja Töölö 4,16/5.

Asiakkaiden sanallisesti antamat kommentit lämmittävät mieltä ja antavat voimia vuoteen 2021, jonka aikana tavoitteemme on nousta suurimmaksi ei-pankkisidonnaiseksi välittäjäksi Helsingissä.

“Erittäin ammattitaitoinen, luottamusta ja toiveikkuutta herättävä välittäjä. Vuosaari-lehdessä heidän mainoksensa hyviä, ihmisläheisiä. Ihan tavallinen ”eläkeläistallaaja” kehtaa pyytää kotiaan katsomaan ja keskustelemaan asunnon myyntiin liittyvistä asioista, olkoonpa koti sisustuksineen miltä vuosikymmeneltä hyvänsä. Varmaan suurimpana osaa eläkeläisiä miellyttää välittäjän rauhallisuus, kiirettömyys. Kuten Asuntosataman /Aurinkolahden asunnot LKV slogan: ”koti valitaan tunteella, välittäjä järjellä”! Heidän firmassaan supertyyppejä myös Sanni, Anna-Liisa ja Minna, joihin olen saanut tutustua. Erkki Murto-Koivisto välittää tunteen, että olen ”myyjän puolella kulkemassa rinnalla kuvainnollisesti myyntiprosessin ajan” kunnes nimet papereissa.”

Tarja

“Meni aika nopeasti kaupaksi. Olen tyytyväinen.”

 

Asonitis

“On toiminut oikein asiantuntevasti ja palvelu hyvää.”

 

Activité Oy

“Oli mukava ja asiantunteva välittäjä!”

 

Antti Veikko Lauri Honkilahti

“Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Erittäin asiantunteva palvelu.”

 

Maarit Winter

“Koko prosessi sujui mallikkaasti ja asiantuntevasti. Olen tyytyväinen lopputulokseen.”

 

Jarmo Tyynismaa

“Kokenutta ja luotettavaa kiinteistönvälitystä. Saimme AsuntoSatamalta erinomaista palvelua. Suosittelen varauksetta.”

 

Toni Koivulahti

“Kaikki meni nappiin, välittäjä ymmärsi asunnon luonteen ja erityisyyden, aloitimme myynnin nopeasti, heti tuli näyttöjä ja kaupat nopeasti.”

 

Tiina Jääskeläinen

“Lämmin kiitos, olen todella viihtynyt uudessa kodissani!. Olen iloinen, kiitollinen ja onnellinen! Rauhallista ja Levollista Joulunaikaa ja Onnea Uudelle Vuodelle 2021!”

 

Tarja Helena Jussila

“Välittäjän kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä.”

 

Maire Ala-Pöntiö

“Alueen tuntijana välittäjä on erinomaisen asiantunteva.”

 

Eva-Lisa Pohjolainen

“Asiallista toimintaa.”

 

Eija Ratilainen

“Hyvä ja asiantunteva palvelu.”

 

Siunala

“Asiallinen ja järkevä. Kaikki hoitui hujauksessa. Erittäin avulias.”

 

Riitta Snellman

“Välitysliikkeen edustaja oli asiantunteva ja nopea. Asia saatiin hoidettua tavoitteen mukaan.”

 

Alexey Sizov

“Asiantunteva, hyvä hinnoittelu ja kaupan hieronta ostajan kanssa erinomainen myyjän mäkökulmasta.”

 

Jaakko Kangasjärvi

“Iloisella asenteella varustettu välittäjä, joka kaiken lisäksi kesti kärsimättömyyttäni!!”

 

Eeva-Maritta Koivuhovi

“Välittäjä sai asunnostani sitovan sopimuksen kahdessa kuukaudessa keskellä koronan epidemia, vaikka edellinen välittäjä ei saanut puolessa vuodessa yhtään kirjallista tarjousta. Lopulta sain myytyä vanhan ja ostettua uuden asunnon saman välittäjän avulla. Kiitos Sanni ja Erkki!”

 

Artur Kukov

“Välittäjä tunsi alueen hyvin. Ilmoitukset, kuvaukset jne. hoidettiin hienosti. Palvelu oli ystävällistä ja kaupat hoidettiin sujuvasti. Jouduin vähän nopeasti tekemään kaupat, koska korona-aika oli pelottavaa, kun ei tiennyt, tuleeko kauppa käymään kevään mittaan. Koska ostaja tinki kovasti, en ihan saanut toivomaani hintaa. Välittäjä suositteli pudottamaan hinnan, jotta kaupat syntyvät. Siinä tuli vähän tunne, etten ehtinyt harkita. Hinnathan sitten nousivat vain pääkaupunkiseudulla.”

 

Terhi Suni

“Olin todella tyytyväinen Erkkiin. Asunto kävi heti kaupaksi täydellä hinnalla. Ihan mielelläni teen jatkossakin sopimuksia yrityksenne kanssa. Erkki on helposti lähestyttävä ja hallitsee työnsä kokemuksellaan ja persoonallaan.”

 

Nina Rantanen

“Palvelutapahtuma oli kokonaisuudessaan sujuva. Tarjouskaupan alkuhinta oli arvioitu liian alhaiseksi, joka aiheutti ylimääräisiä neuvotteluja. Kiinteistönvälitysfirman kaupunginosa tuntemus lisäsi luottamusta asuntokaupassa.”

 

Aleksi Lehikoinen

“Välittäjä oli asiantunteva ja kokenut. Piti hyvin yhteyttä ja vastasi nopeasti.”

 

Tomi Lökfors