Suosiko onnetar Saken juhla-arpajaisissa?

Kolahtiko postilaatikkoosi suorakirje AsuntoSatamasta? Hyvä.

Ota yhteyttä välittäjäämme, jos olet myymässä nykyistä tai etsimässä uutta kotia. Vaikka asuntoasiat eivät juuri nyt olisikaan ajankohtaisia tarkista pikaisesti suorakirjeessä oleva onnennumerosi.

Syötä punaisella painettu onnennumerosi alla olevaan kenttään ja näet heti oletko yksi onnellisista voittajista.

AsuntoSataman kehitysjohtaja Sakke täytti 100 vuotta ja päätti järjestää juhlan kunniaksi kunnon arpajaiset. Palkintoina on 50 Dom Bakeryn suussa sulavaa kakkua, lahjakortteja kaupungin parhaalle kampaajalle ja parturille sekä sokerina pohjalla 10 Veijo Votkinin juhlajoulukinkkua, kalkkunaa tai kalaa.

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Suomen AsuntoSatama Oy LKV
Mannerheimintie 94
00250 HELSINKI
Y-tunnus 1086225-3

ARVONNAN SÄÄNNÖT
  1. Suomen AsuntoSatama Oy LKV (myöhemmin ”Järjestäjä”) järjestää arvonnan AsuntoSataman hallinnoimalla sivulla tai tilillä. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
  2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu syöttämällä erikseen osallistujalle annettu koodi AsuntoSataman Arvontasivun koodikenttään. Voittajakoodit on arvottu jo etukäteen. Järjestelmä kertoo osallistujalle onko tämä voittanut ja jos on, minkä palkinnon ja miten palkinto lunastetaan. Arvonta-aika on koko mainostenjakoaika, alkaen 10.11.2020. Arvontaan osallistuminen päättyy 25.12.2020, tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei hyväksytä.
  3. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Arvonnan palkinnon arvo ilmoitetaan arvonnan ilmoituksen yhteydessä sekä voittoilmoituksen yhteydessä.
  4. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä.
  5. Arvontasivusto kertoo automaattisesti voittajalle voitosta. Voittajan on itse otettava voiton ja sen lunastamisen tiedot itselleen ylös. Mikäli osallistuja, joka on voittanut palkinnon, ottaa palkintoilmoituksen tiedot puutteellisesti ylös, eikä lahjakorttia voida lunastaa muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.
  6. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.
  7. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.
  8. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
  9. Suomen AsuntoSataman työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
  10. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Helsingissä 9.11.2020

Arvomme 50 Dom Bakery -kakkukaupan suussasulavaa kakkua.

Lahjakortti Milvi-kampaamoon. 20 lahjakorttia, joista jokaisen arvo on 50 euroa.

10 lahjakorttia lihakauppa Veijo Votkinille. Voit valita kinkun, kalkkunan tai kalan.

Lahjakortti Mr. Jack Barber Shop -parturiin. 20 lahjakorttia, joista jokaisen arvo on 25 euroa.

Järjestämme jatkuvasti asiakkaillemme ja seuraajillemme mielenkiintoisia kilpailuja.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja ryhdy seuraamaan meitä Instagramissa

Se kannattaa.