Mamsellimyllynkatu 24, Myllykylä, Helsinki

478 000 €Myyntihinta

Uusi Vuosi 2021 ja heti alkajaisiksi Helsingin asuntomarkkinoille tulikuuma tulokas, perheasumisen aatelia edustava uniikki 141neliön paritalokokonaisuus Iloisesta idästä.

Myllykylä – Helsingin “pikku-Rauma” – on idyllinen puukylä Myllypuron kaupunginosan povella lapsiystävällisessä, rauhallisessa miljöössä. Varoituksen sanana mainittakoon, että sen on todettu aiheuttavan maaseutumaisessa miljöössä asumisesta haaveileville kaupunkilaisille positiivista sydämentykystä. Myllykylä on yhteisöllinen asuinalue, jossa ihmiset välittävät toisistaan ja pitävät yhteyttä. Yhteistä kylätaloa käytetään perheiden juhlissa ja erilaisissa tapahtumissa. Taloyhtiön osakkaille kylätalon käyttö on maksutonta.

Ensiesittelyyn tuleva vuosimallia 2013 edustava perheasunto sijaitsee puukylän sydämessä 3-tasossa. Kodin varsinaiset asuintilat sijaitsevat ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Varastokäyttöön suunniteltuun 22 neliön kellariin omistaja on taloyhtiön valvonnassa rakentanut erityisesti perheen teinien iloksi korkeatasoisen kotiteatterin, jonka 4K UHD 3D DLP -projektori soveltuu myös pelaamiseen. Kotiteatteri laitteineen myydään eri kaupalla hintaan 12.000 euroa tai vaihtoehtoisesti puretaan ja viedään mukana uuteen kotiin.

Myllykylä on paratiisi ulkoilun ja liikunnan ystäville. Hallainvuoren ja Viikin ulkoilumaastot ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tennishalli, jäähalli, uimahalli, sisä- ja ulkojalkapallokentät, salibandykentät (Arena Center), keilahalli, carting, liikuntamylly ja monet kuntosalit löytyvät 1-2 kilometrin säteellä.

Myllypuron kaupalliset palvelut höystettynä Itäkeskuksen palveluparatiisilla riittänevät vaativillekin kuluttajille.

Tervetuloa rakastumaan esittelyyn Myllykylässä. Tee hyvin, soita ja varaa heti henkilökohtainen esittelyaika: Erkki Murto-Koivisto, välittäjä, 045-111 4211 tai erkki.murto-koivisto@asuntosatama.fi.

Perustiedot

Kohdenumero
20985230
Osoite
Mamsellimyllynkatu 24
Alue
Myllykylä, Helsinki
Tyyppi
paritalo
Tontin pinta-ala
4701 m2
Huoneet
5 h
Pinta-ala
119 m2
Muut tilat
22 m2
Kokonaispinta-ala
141 m2
Lisätietoja pinta-alasta
ei tarkistusmitattu
Kerros / Kerroksia
1-2/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
2x jääkaappi-pakastin, keraaminen sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuone
3 kylpyhuonetta,
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
2013

Hintatiedot

Myyntihinta
478 000 €
Hoitovastike
590 €
Yhtiövastike
590,32 €/kk
Lisätietoja maksuista
Hoitovastike sisältää 559,30 euroa (4.70 euroa/m2) huoneistosta ja 31,02 euroa varastosta. Hallituksella valtuutus periä tai olla perimättä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta, mikäli taloudellinen tilanne niin vaatii tai sallii.
Tontin omistus
vuokrattu

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Myllykallio
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Huoneiston 22m2 varastotilaan osakas tehnyt muutostyön lisäämällä väliseinän. Korjaus - ja kunnossapitovastuu osakkaalla. 2020 tilaan rakennettu kotiteatteri, joka myydään erillisellä kaupalla.
Suunnitteilla olevat remontit
Seuraavan viiden vuoden aikana ajankohtaiseksi tulevia hankkeita: Urakoitsijalle kuuluvien rakennusvirheiden vastuukorjauksia ja korjaustyön valvontaa, julkisivujen huoltomaalaustarpeen kartoitus 2022-2023. Taloyhtiö on velvollinen osaltaan yhdessä muiden lähialueiden taloyhtiöiden kanssa osallistumaan kustannuksiin, joita aiheutuu koko aluetta palvelevan yhteiskäyttötilan suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.
Kaavoitus

Sijainti Kartalla