Pienen Villasaaren tie 1, Vuosaari, Helsinki

215 000 €Myyntihinta

Tervetuloa tulevaisuuteen, jossa sopivasti vanhaa ja sopivasti uutta: Putkiremontoitu taloyhtiö sijaitsee omalla isolla tontillansa Porslahdentien varressa. Tältä paikalta pääset 100m päästä metroasemalle menevälle bussille ja kävellen ostarille on matkaa viitisensataa metriä.
Sopivasti uutta yhtiöön tuo suunnitelmat vaihtaa kaukolämpö edulliseen ja ekologiseen maalämpöön ja samalla asentaa aurinkopaneeleita katolle sähköntuotantoa varten. Vanhat julkisivut ja piha saavat tässä samassa remontissa kyytiä ja taloyhtiö ihan uuden upean ulkonäön.

Itse asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja on perheelle toimiva: 60- luvun tyyliin huoneet ovat isoja. Parveke on länteen päin taloyhtiön isolle leikkipihalle suunnattu. Putkiremontti on tehty talossa perinteisin menetelmin ja tämän asunnon kylpyhuone ja wc on uusittu putkiremontissa. Koti on ihastuttavan valoisa!

Todellinen tilaisuus, näetkö tulevaisuutesi täällä tulevassa kauniissa, ekologisessa taloyhtiössä?

Yksityisesittelyt ja tiedustelut: Irina Skurskaya 0452083462 tai irina@asuntosatama.fi

PS: koulut ja päiväkodit kilometrin säteellä tältä paikalta.

Perustiedot

Kohdenumero
21664563
Osoite
Pienen Villasaaren tie 1
Alue
Vuosaari, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
11335 m2
Huoneet
4 h
Pinta-ala
85 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
85 m2
Kerros / Kerroksia
1/3
Hissi
Ei
Yleiskunto
tyydyttävä
Kylpyhuone
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1965

Hintatiedot

Myyntihinta
215 000 €
Hoitovastike
340 €
Yhtiövastike
403,75 €/kk
Lisätietoja maksuista
Yhtiövastike sisältää korjausvastiketta 63,75 euroa/kk. Taloyhtiölaajakaista 10 Mb sisältyy vastikkeeseen. Lisänopeudet edullisesti operaattorilta.
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pieni Villasaarentie 1
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
2018 keittiön työtaso ja kodinkoneet uusittu.
Suunnitteilla olevat remontit
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 11.2.2021 päätettiin toteuttaa energia- ja julkisivuhanke: maalämpöjärjestelmä ja aurinkopaneeleiden asennus. Energiaremontin kustannukset on tarkoitus rahoittaa 800 000 euron hoitolainalla, jolloin hoitolainan lyhennykset ja korot maksetaan hoitovastikkeessa. Hoitolainaa ei jaeta osakkaille. Julkisivuhanke käsittää julkisivun, ikkunat, perusmuuri, vesikaton, salaojat, salaojat, sekä piha-alueen remontit. Julkisivuremontin kustannukset on tarkoitus rahoittaa perinteisellä pääomalainalla 3 300 000 euroa, joka jaetaan osakkaille remontin valmistuttua. Arvio pääomavastikkeen suuruudesta tälle asunnolle 295,46 euroa/kk tai kertasuoritus 71049 euroa. Lisäksi hallituksen 5 vuoden kunnossapitotarpeen mukaan hankkeen jälkeen vuosihuoltoa.
Kaavoitus

Sijainti Kartalla