Palorannantie 6, Miemala, Hämeenlinna

238 000 €Myyntihinta

Kaunis huvila paalupaikalla Vanajaveden rannalla. Tontilla hirrestä rakennettu rantasauna josta pääset parilla askeleella pulahtamaan järveen.

Tässä kohteessa on historian havinaa: tarinan mukaan talo on aikoinaan rakennettu herraskartanon huvilaksi jossa on sijainnut palvelijallekin oma makuukammarinsa, keittiön vieressä tietenkin. Isäntäväki nukkui yläkerran makuuhuoneissaan. Yläkerran makuuhuoneesta avautuu parvekkeelta kaunis näkymä Vanajavedelle päin: uskomatonta miettiä, että samaa näkymää on ihastellut aikoinaan herraskartanon väki.

Nykyään rakennus seisoo vielä jämäkästi paikoillaan, mutta vaatisi jo seuraavalta omistajaltaan päivitystä ja kunnon ehostusta. Kohde ei täytä jätevesilain vaatimia asetuksia. Sähköt on asennettu niin saunaan kuin päärakennukseen -80 luvulla. Käyttövesi tulee omasta lähteestä pumpun avulla keittiöön saakka. Kohde myydään kunnostusta kaipaavana.

*Helppo kulku hoidetulla tiellä, Hämeenlinnan keskustaan matkaa noin 7km, Helsinkiin 1h.
*Oma rinnetontti 0,41ha sekä omaa rantaa viivaa noin 70 metriä.
*Kaksi kerroksisen päärakennuksen lisäksi tontilla on rantasauna jossa sähköt sekä puutarhavaja, puucee, uudehko grillikota sekä lähde.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Timo Lötjönen 0504649992/ timo.lotjonen@asuntosatama.fi tai Irina Skurskaya 0452083462/irina@asuntosatama.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21542110
Osoite
Palorannantie 6
Alue
Miemala, Hämeenlinna
Tyyppi
mökki tai huvila
Tontin pinta-ala
0.415 m2
Kiinteistötunnus
109-417-8-4
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
75 m2
Kokonaispinta-ala
75 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala omistajan ilmoituksen mukainen.
Kerros / Kerroksia
2/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
tyydyttävä
Keittiö
puuhella.
Kylpyhuone
Sauna
Kyllä
Käyttöönottovuosi
1935

Hintatiedot

Myyntihinta
238 000 €
Kiiinteistövero
noin 300€/ vuosi
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Omistajan haastattelun mukaan: -Huvilarakennuksen katto ja saunan katto uusittu noin 7 vuotta sitten. -Taloon vaihdettu lämpöikkunat. -Saunarakennusta laajennettu pukuhuoneen verran noin 10 vuotta sitten. Kiuas noin 4 vuotta vanha. Ilmalämpöpumppu hankittu vuonna 2017. Grillikota hankittu vuonna 2017.
Kaavoitus

Sijainti Kartalla