Harustie 1, Meri-Rastila, Helsinki

175 000 €Myyntihinta

Valloittava kohde, joka sijaitsee talon toisessa kerroksessa aivan metroaseman kupeessa, eikä tästä rannallekaan ole kuin kilometrin verran kävelymatkaa. Meri-Rastilan palvelut ovat kävelymatkan päässä, luonto on lähellä. Nykyiselle tai tulevalle kuntoilijalle tämän taloyhtiön tiloissa odottaa taloyhtiön oma kuntosali.

Koti valloittaa persoonallisuudellaan ja pienellä luksuksen tunnulla: asunto on remontoitu kauniisti hyvällä maulla laadukkailla materiaaleilla. Makuuhuoneeseen ja eteiseen on jätetty kodikkuutta tuomaan parkettilattiaa, mutta avokeittiön ja olohuoneen lattiat ovat käytännöllisesti laatoitettu, lattialämmityksen kanssa totta kai.

Keittiötä on ilo katsella: skandinaviseen tyyliin sopii keittiön suoralinjaisuus ja tyylikkyys, keittiön tasot ovat karjalaista graniittia. Täällä kokkaat keraamisen lieden lisäksi kaasuliedellä joka on kokin paras ystävä. Jos ruoanlaittoon kuuluu viini, sen saat napattua täydellisellä lämpötilalla omasta viinikaapistasi.

Kylpyhuone on tilava, tasot ovat marmoria. Ihanaa, kun kodissa on oma sauna!

Tule kokemaan itse tämän kodin lämminhenkisyys ja persoonallisuus ja varaa heti henkilökohtainen esittelyaikasi: Sanni Leskinen, 050436066 tai sanni@asuntosatama.fi tai Erkki Murto-Koivisto, 045-111 4211 tai erkki@asuntosatama.fi

Kaksi viimeistä kuvaa talooyhtiön yhteisistä tiloista.

We can also provide service in english.

Perustiedot

Kohdenumero
9623795
Osoite
Harustie 1
Alue
Meri-Rastila, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
7540 m2
Huoneet
kaksio
Pinta-ala
54.5 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
54.5 m2
Kerros / Kerroksia
2/3
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
mukavuuslattialämmitys joka kattaa keittiön ja olohuoneen tilan. Liedessä sekä kaasu- että keraaminen puoli: sekä koti- että ammattikokin unelma! Keittiön tasot ovat karjalan graniittia. Viinikaappi.
Kylpyhuone
Tasot kaunista italialaista marmoria.
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1990

Hintatiedot

Myyntihinta
175 000 €
Hoitovastike
300 €
Yhtiövastike
299,75 €/kk
Lisätietoja maksuista
Ylimääräinen yhtiökokous päätti 11.9.2019 antaa hallitukselle valtuudet korottaa enintään 100 000 eurolla aikaisemmin päätetyn salaoja- ja sadevesiviemäriurakan rahoitusta 650 000 euroon.
Tontin omistus
vuokrattu

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
As. Oy Harustie 1
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
2020: loput salaojakorjaustyöt tehdään keväällä 2020 jolloin myös taloudellinen loppuselvitys ja huoneistokohtaiset lainaosuudet ja pääomavastike voidaan määrittää. 2020: ikkunoiden ja parvekeovien huoltokorjaus ja uusinta: selvitetään korjaustarve. Korvausilomajärjestelmän uusintatarpeen selvitys. Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Vesikaton huolto/uusintatarpeen selvitys. Parvekkeiden vuotokorjauksia (rakennuksen ja parvekkeen elementin välisen raon saumaus). Viheralueiden kunnostus/pihasuunnittelu 2019 salaojaurakan yhteydessä. 2020-2021: huoneistojen ovien huolto/kunnostus.
Kaavoitus

Sijainti Kartalla