Vuolukiventie 5, Pihlajamäki, Helsinki

146 000 €Myyntihinta

Hyvin hoidettu taloyhtiö, edullinen hoitovastike ja rauhallinen, mutta keskeinen sijainti: kaikinpuolin hyvä paketti.

Esittelyssä ihastuttava ja muuntautuvapohjainen kaksiokoti Pihlajamäen sydämestä. Alue on rauhallinen: tämän talon naapurina on kauniit metsäpolut joille päin kodin ikkunatkin on suunnattu.

Liikenneyhteydet ovat hyvät: palvelut terveysasemineen ja kauppoineen löytyvät kävelymatkan päästä. Bussilla pääsee minuuteissa juna-asemalle, kirjastoon ja yliopistolle, sekä Prisman kauppakeskukseen. 800 metrin kävelymatkan takaa löytyy tulevan raidejokerin eli pikaraitiolinjan pysäkki.

Tule ja ihastu uuteen kotiisi. Isot huoneet ovat muuntautumiskykyiset. Tässä asunnossa rakastut lasitettuun parvekkeeseen jonka näkymät avautuvat lenkkipoluille. Omistaja on kohdellut asuntoa kauniisti. Keittiössä on uudenkarheat kodinkoneet.

Taloyhtiöön on suoritettu viemäreiden sukitus jo vuonna 2014. Sukituksen laina on tämän asunnon osalta maksettu pois. Seuraavaksi on vuorossa vesijohtojen saneeraus pinnoitusmenetelmällä, josta ei pitäisi syntyä asumishaittaa juuri ollenkaan. Kustannukset tästä tämän asunnon osalta noin 7837 euroa (laskettu remonttitilin euromäärästä, josta kuitenkin projektin valmistuttua muutetaan lainaksi vain se määrä, joka työhön on mennyt. )

Varaa pian oma esittelyaikasi: Sanni Leskinen, 0504363066 tai sanni@asuntosatama.fi

Perustiedot

Kohdenumero
9473254
Osoite
Vuolukiventie 5
Alue
Pihlajamäki, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
16722 m2
Huoneet
kaksio
Pinta-ala
58 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
58 m2
Kerros / Kerroksia
2/5
Hissi
Ei
Yleiskunto
tyydyttävä
Kylpyhuone
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1965

Hintatiedot

Myyntihinta
146 000 €
Hoitovastike
191 €
Yhtiövastike
214,60 €/kk
Lisätietoja maksuista
Hoitovastikkeeseen kuuluu DNA:n kaapelilaajakaista jonka maksiminopeus on 10M/s. Lisänopeuksia saatavilla operaattorilta lisähintaan.
Tontin omistus
vuokrattu

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vuolukiventie 5 ja 9
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
2019: Vesijohtourakansuunnittelu, sokkeleiden huoltomaalaus. 2020: Vesijohtojen saneeraus. Yhtiökokous päätti teettää vesijohtojen saneerauksen pinnoitusmenetelmällä. Korjausaika on noin 3+3 viikkoa/ huoneisto, työn aikana huoneistossa on mahdollista asua lähes normaalisti. Pölyn ja melun määrä on vähäisempää kuin perinteisessä putkiremontissa. Kylpyhuoneita ei uusita, ellei osakas halua.
Kaavoitus

Sijainti Kartalla