Helsinki Meilahti Mannerheimintie 132 kerrostalo | kaksio

Myyntihinta: 358 000 €
Koko: 52.0 m2 Vuosi: 1941

Harvoin tarjolla oleva tilava, parvekkeellinen ylimmän kerroksen läpitalon kaksio. Vuonna 2014 täysin remontoidussa valoisassa kaksiossa on näkymät kattojen yli Meilahteen ja parveke aukeaa rauhalliselle sisäpihalle. Remontin yhteydessä pohjaratkaisua muokattu onnistuneesti talon hengen mukaisesti ja näin saatu viihtyisä kokonaisuus asunnolle.
Kävelyetäisyydellä monipuoliset palvelut ja loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet (Keskuspuisto, Meilahden liikuntapuisto). Myös hyvät liikenneyhteydet, kuten bussit ja ratikka aivan vierestä.
Joulukuussa -22 pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa on hyväksytty linjasaneerauksen
hankesuunnitelma hankekuvauksen mukaisesti perinteisenä linjasaneerauksena ja valtuutettu hallitus kilpailuttamaan, päättämään ja toteuttamaan linjasaneerauksen suunnitteluvaihe sekä kilpailuttamaan korjaustyön toteuttamisen ja valvonnan. Hallitukselle on myönnetty valtuutus avata 151 000 euron luotollinen tili, jolla katetaan sekä linjasaneerauksen suunnitteluvaihe että muita korjauksia yhtiössä. Päätös linjasaneerauksen toteuttamisesta, toteutuksen laajuudesta ja ajankohdasta tehdään vasta noin vuoden kuluttua.

Nyt todella upea asunto hyvässä hoidossa olevasta asuntoyhtiöstä. Myös linjasaneeraus mahdollistaa esim. kylpyhuoneen materiaalien valinnan uuden omistajan mieleiseksi.

Tiedustelut ja aikavaraukset yksityisesittelyyn:
Pekka Marttila, LKV, LVV
0400 777364
pekka.marttila@asuntosatama.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21357956
Osoite
Mannerheimintie 132
Alue
Meilahti, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
1262.4 m2
Huoneet
kaksio
Pinta-ala
52 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
52 m2
Kerros / Kerroksia
6/6
Hissi
Kyllä
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
Keittiökalusteet ja -laitteet uusittu v 2014. Induktioliesi on aivan uusi. Työtaso: massiivipuu (pähkinä) Lattia: Laatta, jonka alla lattialämmitys ja parketti.
Kylpyhuone
Kph uusittu ja asennettu lattialämmitys v 2014. Seinämateriaalina mikrosementtikäsittely. Lattiassa laatta.
Olohuone
Lattiat massiivitammiparkettia ja laattaa keittiökalusteiden edessä. Kaikki pinnat ja sähköt uusittu sekä ovet ja ikkunapuitteet maalattu v 2014.
Makuuhuone/eet
Lattia massiivitammiparkettia. Kaikki pinnat ja sähköt uusittu sekä ovet ja ikkunapuitteet maalattu v. 2014. Makuhuoneessa koko seinän levyinen kaapisto, jossa A.S. Helsingön ovet.
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1941

Hintatiedot

Myyntihinta
358 000 €
Hoitovastike
255 €
Yhtiövastike
254,80 €/kk
Lisätietoja maksuista
Yhtiökokous 14.6.2022 on myöntänyt hallitukselle valtuudet seuraavaan yhtiökokoukseen asti periä korkeintaan yksi ylimääräinen hoitovastike, mikäli yhtiön rahoitusasema näin vaatii.
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turuntie 104
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
2014 asunto on muutettu 2h+kk- asunnosta tupakeittiö+mh+kph- asunnoksi, jolloin asunto täydellisesti peruskorjattu kaikilta pinnoiltaan, keittiökalusteet ja -koneet sekä kylpyhuone uusittu ja kaikkiin asunnossa oleviin laatoitettuihin lattioihin asennettu lattialämmitys, muilta osin massiivitammiparketti. Sähköt ja sähkökytkimet uusittu ja ikkunapuitteet ja ovet maalattu. Makuhuoneen kaapisto uusittu ja eteiskäytävään asennettu koko seinän mittainen yläkaapisto.
Suunnitteilla olevat remontit
2021 hallitukselle myönnetty valtuutus käynnistää märkätilojen ja siihen ja liittyvän tekniikan hankesuunnittelu ja valita hankkeelle projektijohtaja (putkiremontin hankesuunnittelu). Joulu- kuussa -22 pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa on hyväksytty linjasaneerauksen hankesuunnitelma hankekuvauksen mukaisesti perinteisenä linjasaneerauksena ja valtuutettu hallitus kilpailuttamaan, päättämään ja toteuttamaan linjasaneerauksen suunnitteluvaihe sekä kilpailuttamaan korjaustyön toteuttamisen ja valvonnan. Tätä varten hallitukselle on myönnetty valtuutus avata 151 000 euron luotollinen tili. Päätös toteuttamisesta, toteutuksen laajuudesta ja ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa ajankohtaa, vaan se tehdään arviolta vasta noin vuoden päästä. 2024 lukitusjärjestelmän uusiminen.
Kaavoitus
Liikenneyhteydet
Bussit ja ratikka.
Palvelut
Kaikki lähipalvelut kävelyetäisyydellä.