Espoo Lippajärvi Tammihaantie 2 rivitalo | 5 h

Myyntihinta: 246 000 €
Koko: 119.0 m2 Vuosi: 1970

Etsitkö tilavaa perheasuntoa Espoosta? Tässä on tilaisuus isommallekin perheelle: täydellisellä pohjaratkaisulla varustettu perheasunto 2-tasossa hyvältä paikalta isosta taloyhtiöstä.
Tämän avaran huoneiston elämän keskipiste on olohuone, josta pääsy isolle suojaisalle terassille, samassa kerroksessa on myös keittiö ja pieni wc.
Toisessa kerroksessa on 4 hyvänkokoista makuuhuonetta ja kylpyhuone saunalla. Kolmanteen kerrokseen on tehty noin 40m2 käyttöullakko, jolle on erilaisia käyttömahdollisuuksia.
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja pihan päädyssä on ulkovarasto. Oma tontti, keskuslämmitys. Tule tutustumaan tähän kokonaisuuteen. Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Irina Skurskaya 0452083462 tai irina@asuntosatama.fi.

Perustiedot

Kohdenumero
21908930
Osoite
Tammihaantie 2
Alue
Lippajärvi, Espoo
Tyyppi
rivitalo
Tontin pinta-ala
27879 m2
Huoneet
5 h
Pinta-ala
119 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
119 m2
Kerros / Kerroksia
1-2/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
tyydyttävä
Kylpyhuone
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1970

Hintatiedot

Myyntihinta
246 000 €
Hoitovastike
500 €
Yhtiövastike
500 €/kk
Lisätietoja maksuista
Saunamaksu 15€/kk
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
As Oy Espoon Kartanopuisto
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Ullakko on muutettu käyttöullakoksi. Ullakon kattoon on tehty ikkuna.
Suunnitteilla olevat remontit
Piha: Lasten leikkialue, ei toimenpiteitä tarkastelujaksolla. Ajoväylät, parkkipaikat, pihakäytävät, vuosikorjaukset, lanaus, levennykset ja rajaukset tarvittaessa. Kasvillisuus, toteutetaan asteittain yhtiölle laadittua piha- ja kasvillisuussuunnitelmaa. Tenniskenttä, kaavamuutoshakemus tontin lohkomista varten. Traktorivaja: kunnostus tai purkaminen. Jäteastiat ja molokit: holtosopimus, paloturvallisuuden selvittäminen. Autokatokset: autokatostoimikunnan vastuulla. Portit ja liittyvät aidat, uusiminen, huoltomaalaus. Perustukset ja runko: F-talon alapohjan kuntotutkimus ja korjaus tarpeen mukaan Rakennetut ullakot: unnossapitovastuu osakkailla. Julkisivut : kunnostus kuntotutkimuksen perusteella huoltomaalausta ja kopojen korjausta, saumojen ja halkeamien kunnostus ja korjaus Ikkunat ja ulko-ovet: yläkerran ja keittiön ikkunoiden uusiminen. Päätyikkunat:kunnossapitovastuu osakkailla. Katto: vesikaton uusinta. Kattoikkunoiden vastuu on osakkailla. Yleiset tilat: Saunaosaston ja pesutuvan peruskorjaus linjasaneerauksen mukaan.Kylmäkellarin kunnon seuranta.Huoneistojen märkätilat: Peruskorjaus linjasaneerauksen yhteydessä. Huoneistosaunojen ja märkätilalaajennusten kunnossapitovastuu on osakkailla. Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpölaitteiden uusiminen linjasaneerauksen yhteydessä, samoin tarvittaessa säätö- ja sulkuventtiilien uusiminen. Vanhan öljysäiliön poistaminen. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.2020. Linjasaneerauksen toteutus 2021- . Sadevesijärjestelmä: Kattovesien ohjauksen parantaminen etupihoilla. Ilmanvaihto: Painovoimainen, nuohous 10 v. välein, tehty 2013. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Määräysten mukaiset päivitykset linjasaneerauksen yhteydessä. Sähköautojen latausmahdollisuuksien selvitys ja jatkotoimenpiteet tarpeen mukaan Väestönsuoja: Kunnon seuranta ja tutkimukset tarvittaessa. Vedenpoiston parannukset ja ilmanvaihtokoneiden uusinta.
Kaavoitus
Liikenneyhteydet
linja-auto n. 0,3 km