Vantaa Rajakylä Pallotie 30 paritalo | 4 h

1 750 €Vuokra
Koko: 115.0 m2 Vuosi: 2000

Upea tilaisuus tilaa ja rauhaa arvostavalle perheelle! Omapiha, rauhallinen pientaloalue ja loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Asuntoon kuuluu myös poikkeuksellisesti 2 lämmintä autotallia sähköautonlatausmahdollisuuksin, lämmin varasto sekä omistajan sähkösopimus (9cent/kWh) on edullisesti voimassa toukokuuhun 2024 saakka, joka on mahdollista laskuttaa omistajan kautta. Asunnossa myös ilmalämpöpumppu sekä varaava takka.

Koti on perheen tukikohta, mistä maailman pääsee valloittamaan. Tästä kodista pääsee pienessä ajassa lähes mihin vain kulkuvälineeseen. . Kulkuyhteydet julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentokentälle ovat erinomaiset.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt Irina Skurskaya 0452083462 tai irina@asuntosatama.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20948624
Osoite
Pallotie 30
Alue
Rajakylä, Vantaa
Tyyppi
paritalo
Huoneet
4 h
Pinta-ala
115 m2
Kokonaispinta-ala
115 m2
Kerros / Kerroksia
1/1
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Kylpyhuone
Sauna
Ei

Hintatiedot

Vakuus
3 500 €
Lisätietoja maksuista
Keskimääräinen vedenkulutus ollut 105,64/l/henk/vrk Sähkönkulutus ollut keskimäärin 21000 kWh/vuosi - vuokranantajalla olemassa edullinen sähkösopimus, missä sähkönhinta 9cent/kWh toukokuuhun 2024 saakka. Vuokralainen maksaa vuokranantajan erikseen laskuttaman sähkölaskun toteutuneen kulutuksen mukaan.
Vuokra-aika
toistaiseksi

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Pallotie 30
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
Normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat:  B2 yläpohjaluukun korjaus  Tontin raja-aidan kunnostus ja maalaus  Sadevesikaivojen tyhjennys  Lämminvesiboilerien vaihto tarvittaessa  IV-hormien puhdistus  Lattialämmitystermostaattien vaihdot tarvittaessa  Sadevesikourujen puhdistus ja eläinverkot räystäisiin  Ulkovalaisimien korjaus  A-talon päätyjen sokkeleiden pintakorjaukset
Kaavoitus