Helsinki Östersundom Vanha Rajatie 5 omakotitalo | 4 h

Myyntihinta: 349 000 €
Koko: 80.0 m2 Vuosi: 1948

Esittelyssä nimensä mukainen Onnellisuuden Pesä, LYCKEBO. Tämä viehättävä rintamamiestalo sijaitsee huippupaikalla, lähes maaseudun rauhassa, mutta vain 10 minuutin matkan päässä Itäkeskuksesta. Talossa on 3 suurta makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö, 2 erillistä wc:tä, erillinen suihku ja paljon säilystystilaa vanhan talon kätköissä. Lisäksi kohteeseen kuuluu erillinen aitta, josta löytyy 2 varastoa, sekä ihana vanha puusauna terasseineen ja baaritiskeineen. Pihapiiristä löytyy pihagrilli, kasvihuone, sekä oleskelutila, jossa suuri pehmustettu kulmasohva katoksineen. Talo on täysin muuttovalmis, vain uusi perhe puuttuu. Tämä uniikki kohde täytyy vain kokea paikan päällä, ihastua ja rakastua!

Myynti ja esittelyt: Erkki Tuovinen, erkki.tuovinen@asuntosatama.fi, 044-9776719 tai Satu@asuntosatama.fi, 050-4702626

Perustiedot

Kohdenumero
21237997
Osoite
Vanha Rajatie 5
Alue
Östersundom, Helsinki
Tyyppi
omakotitalo
Tontin pinta-ala
0.1386 m2
Kiinteistötunnus
91-441-1-50
Huoneet
4 h
Pinta-ala
80 m2
Muut tilat
40 m2
Kokonaispinta-ala
120 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala n. 80m2, yläkerrassa alle 160cm:n tilaa lisäksi, jota ei voida laskea asuinpinta-alaksi. Ei ole tarkistusmitattu, eikä ole löytynyt rakennuspiirustuksia.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Helsingin kaupungin rakennusvalvonta.
Kerros / Kerroksia
1/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
Katto MDF.
Kylpyhuone
Sauna
Ei
Käyttöönottovuosi
1948

Hintatiedot

Myyntihinta
349 000 €
Kiiinteistövero
174,41
Lisätietoja maksuista
Öljylämmitys noin 1500l/vuosi, jäteastian tyhjennys n. 160 €/vuosi.
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Kattotyyppi ja materiaali
Mdf-paneeli
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Vesikate uusittu taloon v. 2005, Ikkunat, kph ja vessat uusittu, keittiö uusittu ja kaikki pinnat remontoitu 5 vuoden sisällä.
Kaavoitus
Lisätietoa kaavoituksesta
Kiinteistö sijaitsee alueella, jossa ei ole voimassa asemakaavaa, eli alue sijaitsee rakennusjärjestyksessä määritellyllä suunnittelutarvealueella. ELY-keskus on kuitenkin tähdentänyt, että rakentamisen alueella tulee tulevaisuudessa perustua asemakaavoihin, eli suunnittelutarveratkaisuin ei voida edetä. Alueella on vireillä Östersundomin osayleiskaava, jossa tullaan määrittelemään alueen kehittämisperiaatteet tulevaisuudessa. Östersundomin nykyisten pientaloalueiden asemakaavoitusohjelmassa kiinteistön alue on määritetty 2. vaiheen alueeksi, mikä tarkoittaa että nykyiselle pientaloalueelle voidaan laatia täydennysrakentamisen mahdollistava asemakaava, mikäli osayleiskaavaratkaisu sen mahdollistaa. Tietoa alueen kaavoitustilanteesta myös Helsingin kaupungin verkkosivuilla: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/ostersundom
Liikenneyhteydet
Oma auto, bussi
Palvelut
Lähikauppa n. 800 m (K-Market Östersundom), kaikki Itäkeskuksen palvelut n. 6 km