Vantaa Kartanonkoski Paroninkuja 3-5 luhtitalo | kolmio

Myyntihinta: 315 000 €
Koko: 72.5 m2 Vuosi: 2004

Rauhalliselta ja erittäin halutulta Kartanonkosken pientaloalueelta kiva ja siisti luhtitalo kolmio myyntiin.

Asunnon parhaat puolet sijainnin lisäksi ovat sen siisti kunto ja erittäin selkeä ja toimiva pohjaratkaisu, joka on yhdessä tasossa. Asunto on todella valoisa ja avaran tuntuinen päätyasunto, ikkunoita on kolmeen ilmansuuntaan.

Sijainti on loistava, suoraan vantaanjoen ulkoilumaastojen vieressä ja Backaksen kartanon välittömässä läheisyydessä, silti kaikkien palveluiden naapurissa.

Yhtiö on rakennettu omalle yli 5000m2 tontille. Asunnolla on oma autopaikka talon edessä, siihen on mahdollista asentaa sähkö/hybridiauton latauslaite.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan asuntoon!

Kimmo Väliniemi
Myyntipäällikkö, osakas
0400458094 tai kimmo.valiniemi@asuntosatama.fi

Kartanonkoski on ainoa uustraditionalistisin periaattein toteutettu kaupunginosa Suomessa. Sen asemakaava pohjautuu eurooppalaiseen kaupunkiperinteeseen, ja talojen arkkitehtuuri mukailee 1920-luvun tulkintaa klassisismista. Kartanonkoskella on sekä kerros-, rivi- ja omakotitaloja että julkisia rakennuksia. Arkkitehtuuri on saanut runsaasti vaikutteita Backaksen rakennuksista ja 1920-luvun klassisismista. Koko alueelle yhtenäisiä piirteitä ovat muun muassa kapeat kaarevat kadut, punatiiliset melko jyrkät katot, värikkäät vaihtelevat seinäpinnat ja kapea ikkunajako. Asemakaavassa (1999) annettiin rakentamistavasta yksityiskohtaisia määräyksiä. Lisäksi alueelle laadittiin rakentamisohje. Rakennusoikeus jakaantui useille eri rakentajille ja rakennusten suunnittelijoina on toiminut useita eri arkkitehteja. Näin samasta teemasta on saatu erilaisia tulkintoja ja kaupunkikuvasta on tullut vaihteleva ja yllätyksellinen. Kartanonkosken on suunnitellut ruotsalainen arkkitehtitoimisto Djurgårdstadens Arkitekter.

Perustiedot

Kohdenumero
21174102
Osoite
Paroninkuja 3-5
Alue
Kartanonkoski, Vantaa
Tyyppi
luhtitalo
Tontin pinta-ala
5294 m2
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
72.5 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
72.5 m2
Kerros / Kerroksia
2/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Kylpyhuone
Sauna
Kyllä
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004

Hintatiedot

Myyntihinta
315 000 €
Hoitovastike
305 €
Yhtiövastike
304,50 €/kk
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
As. Oy Vantaan Paroninpuisto
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
2022-2026 Normaaleja kunnossapitotöitäm nuohous ja ilmamäärämittaus, alapohjan tarkastus
Kaavoitus