Helsinki Aurinkolahti Solvikinkatu 19 kerrostalo | kolmio

Myyntihinta: 439 000 €
Koko: 81.0 m2 Vuosi: 2006

Merinäkymät!

Asunto Aurinkolahden huippupaikalta, parvekkeelta ja olohuoneesta merinäkymät, uimarannalle kulku suoraan yhtiön takapihan kautta!

Asunto on siistissä alkuperäisessä kunnossa, pintoja hieman päivittämällä tästä saa upean asunnon.

Erittäin toimiva pohjaratkaisu Aurinkolahden yhdestä halutuimmasta yhtiöstä meren ääreltä, Uutelan ulkoilumaastot aivan nurkan takana, kaikki palvelut löytyvät aivan vierestä!

Asunnon myynnin yhteydessä myydään autopaikka pihalta hintaan 8000 €

Otathan yhteyttä!

Kimmo Väliniemi
Myyntipäällikkö, osakas
AsuntoSatama LKV
kimmo.valiniemi@asuntosatama.fi
0400458094

Perustiedot

Kohdenumero
21314467
Osoite
Solvikinkatu 19
Alue
Aurinkolahti, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
1824 m2
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
81 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
81 m2
Kerros / Kerroksia
2/5
Hissi
Kyllä
Yleiskunto
tyydyttävä
Kylpyhuone
Sauna
Kyllä
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006

Hintatiedot

Myyntihinta
439 000 €
Hoitovastike
359 €
Rahoitusvastike
0 €/kk
Yhtiövastike
358,60 €/kk
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Aurinkolahden Helios
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuraavan viiden vuoden ajalle: -Tutkimukset: Katon kunto kartoitetaan huoltotoimena ajoittain, samoin lämmönjakohuoneen laitteiston kunto tarkastetaan kerran lämmityskaudella ja kerran sen ulkopuolella, mukaan lukien lämmityspuolen automaation toiminta. Taloyhtiön hallitus selvittää sähköautojen latausmahdollisuuksia. -Piha: Piha-alueen kohdalla on tarkoitus tehdä merkittävämpi kohennus. Työn vaatima suunnittelu on käynnissä, ja sen toteutus on tarkoitus olla vuosina 2022 2023. -Julkisivut: Julkisivututkimuksessa 2018 havaitut puutteet korjattiin vuoden 2020 kesän aikana. Töissä korjattiin pellityksiä, asennettiin puuttuvat myrskypellitykset ja käsiteltiin julkisivupinta hengittävällä mutta vettä hylkivällä maalilla. Ei tarpeita. -Parvekkeet: Parvekelasitusten huoltokierros on tehty 2017, ja se kannattaa tehdä noin viiden seitsemän vuoden välein. Ei muita merkittäviä tarpeita. -Ikkunat ja ulko-ovet: Ei merkittäviä korjaustarpeita. Katto tarkastetaan ajoittain. Ei merkittäviä tarpeita. -Huoneistojen märkätilat: Hallitus järjestää kevyen huoltokierroksen keittiöissä ja kylpyhuoneissa kuluvalla tilikaudella 2022. Ei muita merkittäviä tarpeita. -Yleiset tilat: Sisääntuloaulaa ehostettiin maalaamalla vuonna 2018. Maalaus- ja muita ehostustöitä voidaan harkita tarpeen mukaan. -Lämmitysjärjestelmä: Lämmönjakohuoneen laitteet ja automaatio testataan kerran lämmityskaudella ja kerran kesäkaudella. Järjestelmän elinkaareksi lasketaan n. 20 vuotta, joten siihen kohdistuu uusimistarve viisivuotisjakson lopussa. -Vesi- ja viemärijärjestelmä: Viemärien ja salaojien huuhtelu ja kuvaus tehtiin 2016. Järjestelmiin ei kohdistu saneeraustarvetta. Viemärien painehuuhtelu on hyvä tehdä vähintään 10 vuoden välein, salaojien tarve voi olla useammin.- Ilmanvaihto: IV-kanaviston puhdistus/nuohous on syytä tehdä vuonna 2022 tai 2023.
Kaavoitus