Helsinki Itäkeskus Kangasvuokontie 5 kerrostalo | kolmio

Velaton hinta: 215 000 €
Myyntihinta: 206 427 €
Koko: 71.0 m2 Vuosi: 1985

Kaunis kolmiokoti Eastonin ja Itäkeskuksen kattavien palvelujen vieressä. Tässä kodissa on upeasti remontoitu keittiö ja eteinen. Idealin keittiössä on mm. kauniit mikrosementtitasot, suuri Franken komposiittiallas, ulosvedettävä suutin hanassa, sekä yleellisyyttä tuova biotakka ruokailutilan ja olohuoneen puolella. Kaikki kodinkoneet on uusittu v.2017. Parkettilattiat on Karelian tammiparkettia, ja siinä hienostunut valko-hopea väri.
Lisäksi tässä kodissa on 2 makuuhuonetta sekä valoisa ja aurinkoinen lasitettu parveke. Parveke on rauhallisen kävelytien puolella ja makuuhuoneiden ikkunat rauhallisen pihan puolelle. Pihalla on Kompan kaikki uudistetut lasten kiipeily ja leikkialueet asukkaiden käytössä.

Autolla pääset kätevästi suoraan kehä ykköselle sekä Itäväylälle. Bussit kulkevat viereiseltä kadulta, ja Itäkeskuksen metroasema on kävelymatkan päässä.

Kotiovelta lähtee lenkkipolut metsään, sekä upeille Puotilan ja Marjaniemen rannoille. Lähettyviltä löytyvät myös päiväkodit sekä koulut.
Tässä on täydellinen perhekoti joka odottaa uusia asukkaita. Katso Jussi Jyvälahden taltioimat kuvat, ja varaa heti yksityisesittelyaika Satu-Sofia Isberg, satu@asuntosatama.fi, 050-4702626.

Perustiedot

Kohdenumero
21014085
Osoite
Kangasvuokontie 5
Alue
Itäkeskus, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
2868 m2
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
71 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
71 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Kerros / Kerroksia
2/3
Hissi
Kyllä
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
Idealin keittiö remontoitu upeasti mm. upeat mikrosementtitasot, suuri Franken komposiittiallas, ulosvedettävä suutin hanassa ja biotakka saarekkeessa, joka avautuu ruokailutilan ja olohuoneen puolelle. Parketti on Karelian tammiparketti, ja siinä hienostunut valko-hopea väri.
Kylpyhuone
Olohuone
Parketti kaunis valko-hopea väriltään.
Sauna
Ei
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985

Hintatiedot

Myyntihinta
206 427 €
Velkaosuus
8 573,34 €
Velaton hinta
215 000 €
Hoitovastike
327 €
Rahoitusvastike
86 €/kk
Yhtiövastike
412,51 €/kk
Tontin omistus
vuokrattu

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kangasvuokontie 5
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Keittiö ja eteinen remontoitu v.2017 täydellisesti, kaapistot mukaan lukien.
Suunnitteilla olevat remontit
Yhtiökokouksessa 2022 esitetty hallituksen 5 vuoden kunnossapitotarveselvitys: Pihan viherkasvien ylläpito ja mahdolliset muutokset , ulko-ovien huoltomaalaukset, Ikkunoiden ja parvekkeiden ovien kuntokartoitus jakson aikana ja mahdolliset huoltomaalaukset sekä ikkunatiivisteiden uusiminen ja ikkuna helojen tarvittavat huoltotoimenpiteet, lämmönsiirrinpaketin, kalvopaisuntasäiliön ja linjasulkuventtiilien uusiminen, hissien peruskorjaus.
Kaavoitus