Vantaa Aviapolis Pyhtäänkorventie 23 B rivitalo | kolmio

Myyntihinta: 345 000 €
Koko: 81.5 m2 Vuosi: 1954

Viimeinen isompi kolmio jäljellä!

Nyt tarjolla päätyasunto Alvar Aallon suunnittelemasta, Finnairin työntekijöille rakennetusta
rivitalo-kokonaisuudesta. Koko yhtiö on juuri valmistunut mittavasta saneerauksesta, jossa Aerolaksi entisen Aeron mukaan nimetty yhtiö palautettiin menneeseen loistoonsa. Saneerauksen johdosta asuinkustannukset ovat pienet ja remontteja ei ole tiedossa.

Myynnissä olevan asunnon jokainen yksityiskohta on remontoitu pieteetillä, vanhaa kunnioittaen. Asunnossa on kauniit kalanruotoparketit ja suuret, entisöidyt ikkunat. Keittiö puolestaan on toteutettu puusepän käsityönä, Alvar Aallon alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Suurien ikkunoiden ansiosta, asunto tulvii valoa.

Tässä asunnossa pääset nauttimaan Aallon paitsi kauniista, myös funktionaalisesta suunnittelusta. Remontoituun kylpyhuoneeseen mahtuu pieni pesukone. Talonyhtiöllä on myös oma pesutupa, jossa pyykinhoito sujuu mutkattomasti. Lisäksi talonyhtiöstä löytyy suurehko saunaosasto pukuhuoneineen. Sovittaessa, myös asunnon kodinhoitohuone voidaan kalustetaa osana kauppaa.

Asuntoon kuuluu oma terassipiha, jossa on tilaa ulkokalusteille ja vaikkapa grillille. Pihapiirissä on säilytetty vanhaa puustoa, mikä lisää ulkoalueen viehättävyyttä. Yhtiö sijaitsee omalla, suurella tontilla. Yli 6000m2 tontilla on mahdollista nauttia omasta rauhasta.

Myös talojen ulkopinta on palautettu Aallon suunnitelmien mukaisesti, näyttävään valkoiseen väriinsä. Ulkoapäin Aerola edustaakin Aallolle tyypillistä selkeää linjakkuuttaa.

Asunnolle kuuluu oma sähköistetty autopaikka, jossa on mahdollisuus sähkö- tai hybridauton lataukseen.

Kulkuyhteydet Aerolaan ovat hyvät, sillä vieressä sijaitsee uusi Aviopoliksen juna-asema. Tulevaisuudessa Aviopolikseen on suunnitteilla myös Vantaan ensimmäinen raitiotie. Helsinki- Vantaan lentokentälle on Aerolasta vain viiden minuutin matka.Lisäksi Vantaan suuret kauppakeskukset, kuten Jumbo ja Flamingo ovat helposti saavutettavissa.

Aviapolis on tulevaisuuden asuinalue joka kasvaa huimaa vauhtia. Aerola puolestaan on tutustumisen arvoinen helmi keskellä modernia kasvukeskusta!

Yhtiön myynti ja varaustilanne:
A1-10 Myyty
B3 Myyty
B4 Myyty
B5 myyty
B6 Myyty
B7 Myyty
B9 Myyty
B1 Varattu

Perustiedot

Kohdenumero
20750262
Osoite
Pyhtäänkorventie 23 B
Alue
Aviapolis, Vantaa
Tyyppi
rivitalo
Tontin pinta-ala
6041 m2
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
81.5 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
81.5 m2
Kerros / Kerroksia
1/2
Hissi
Ei
Yleiskunto
hyvä
Keittiö
uusittu 2022
Kylpyhuone
uusittu 2022
Sauna
Ei
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954

Hintatiedot

Myyntihinta
345 000 €
Hoitovastike
367 €
Rahoitusvastike
0 €/kk
Yhtiövastike
366,75 €/kk
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Aerolan A-talot
Kattotyyppi ja materiaali
Kivi
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Suunnitteilla olevat remontit
Ei remontteja tiedossa
Kaavoitus