Helsinki Aurinkolahti Kahvipavunkuja 6 kerrostalo | kolmio

Myyntihinta: 398 000 €
Koko: 69.5 m2 Vuosi: 2017

Kesän valoa tulviva tähtitulokas Aurinkolahden ja koko Vuosaaren heinäkuun asuntomarkkinoille. Perheasumisen luksusta: ihanaa arkielämää hissitalon neljännen kerroksen (4/7) läpitalon parvekkeellisessa ja saunallisessa kolmiossa.
Upeita, uniikkeja yksityiskohtia: lattia tyylikästä valkolakattua tammiparkettia, keittiön välitilassa modernit valkoiset laatat, ja parvekkeelta taloyhtiön parhaita parvekenäkymiä. Taloyhtiön hienon sisäpihan viihtyvyyteen on panostettu mm. uudella grillialueella, leikkipaikalla, istutuksilla, sekä yhteisellä viljelypalstalla!

Kolmiokodissa on todella iso oleskelualue: avokeittiö, olohuone ja ruokatila muodostavat hienon yhteistilan, ja pohjaratkaisu toimiikin erityisen hyvin lapsiperheille. Kiitosta arkkitehdille myös avarasta kylpyhuoneesta ja suojaisasta sekä tilavasta, sisäänvedetystä parvekkeesta.

Ulko-ovelta kivenheitto niin Helsingin parhaille ulkoilualueille Uutelaan ja Kallvikinniemen poluille, kuin merenrannalle sekä metroasemalle! Alueelta löytyy läheltä myös useita päiväkoteja ja kouluja, ja omasta asuinkorttelista löytyy useita ravintoloitakin. Koska näin uudella taloyhtiöllä ei ole merkittäviä korjaustarpeita, on asunnolla erityisen alhainen hoitovastike, vain 3€/m2! (Helsingin keskimääräinen hoitovastike on 4,8€/m2). Taloyhtiöllä on myös kivat yhteiset tilat: tilava ja viihtyisä kerhohuone, kuivaushuone sekä useampi ulkoiluvälinevarasto.

Katso kuvat ja esittelyvideo, ihastu ja varaa esittelyaika: Peter Laine, 040 555 2717 tai [email protected]!

En fantastisk nykomling på sommarbostadsmarknaden i Solviken och hela Nordsjö! Denna underbara familjetrea översvämmar med sommarljus. Bostadens familjelyx innehåller en stor glaserad balkong, eleganta vitlackerade parkettgolv, samt en rymlig bastu.

Treans öppna kök, vardagsrum och matsal skapar tillsammans ett fint öppet allrum, och bostadens planritning fungerar särskilt bra för barnfamiljer. Tack till arkitekten även för det rymliga badrummet och den skyddade och rymliga infällda balkongen.

Från ytterdörren är det bara ett stenkast till Helsingfors bästa utomhusområden i Nybondas och Kallviksudden, samt till Solvikens strandpromenad och Nordsjös metrostation! Det finns även flera dagisar och skolor i närheten, samt flera restauranger i samma kvarter. Det nya husbolaget har en särskilt låg underhåll

Perustiedot

Kohdenumero
20377216
Osoite
Kahvipavunkuja 6
Alue
Aurinkolahti, Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Tontin pinta-ala
13189 m2
Huoneet
kolmio
Pinta-ala
69.5 m2
Muut tilat
0 m2
Kokonaispinta-ala
69.5 m2
Kerros / Kerroksia
4/7
Hissi
Kyllä
Yleiskunto
hyvä
Kylpyhuone
Sauna
Kyllä
Käyttöönottovuosi
2017

Hintatiedot

Myyntihinta
398 000 €
Hoitovastike
209 €
Yhtiövastike
208,50 €/kk
Tontin omistus
oma

Yleistiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Arabica
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
N/A
Tontin koko
N/A
Tehdyt remontit
Puurimojen asennus parvekkeiden valoja varten.
Suunnitteilla olevat remontit
Porraskäytävien ovien automatisointi. Yhtiökokous 8.9.2020 päätti, että autohallin rappukäytäviin menevät ovet automatisoidaan max 10 000 eurolla käyttäen hankkeeseen hoitovastikeylijäämää. IV-ongelmien selvityksen tilaaminen. Yhtiökokous 8.9.2020 päätti, että huoneistojen ilmanvaihdon ja lämpötilojen ongelmien selvittämiseen tilataan ulkopuolinen asiantuntija ja selvitykseen varataan 10 000 euroa. Hankkeeseen käytetään hoitovastikeylijäämää. Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset.
Kaavoitus