AsuntoSataman välittäjän rakkauskirje pettyneelle ostajalle

Mansku 94

Kaipaatko oikeasti aitoa välittämistä?

Ihmettelet varmaan kun tunnustan näin julkisesti rakkauteni sinuun. Meitähän yhdistää vain kodin ostaminen tai myyminen. Ehkä olen liian uskalias. Salli minun siis avautua ja kertoa ajatuksistani ja tunteistani sinua kohtaan.

Tiedän, että vanhasta kodista luopuminen tai uuden kodin ostaminen on suuri muutos elämässäsi. Se on yksi elämäsi tärkeimmistä ja suurimmista päätöksistä. Haaveilet, että kaikki sujuu onnellisten tähtien alla nopeasti, huolettomasti ja turvallisesti.

Lähestyn sinua kirjeellä, koska uskon, että kaipaat rinnallesi luotettavaa ja aidosti sinun asioistasi kiinnostunutta kumppania. Sinulla on jo ehkä ollutkin kumppaneita, mutta kokemukset eivät ole aina olleet hyviä. Olet tullut varovaiseksi. Ajattelet, että sitä oikeaa ei ehkä koskaan löydy ja joudut selviytymään yksin.

Sanat ja lupaukset ovat helppoja ja lämmittävät hetken. Aito rakkaus osoitetaan teoilla ja käyttäytymisellä. Minä lupaan sinulle aitoa välittämistä. Kerro rohkeasti mitä minulta toivot ja haluat. Keskustellaan. Katsotaan mitkä toiveistasi

pystyn täyttämään. Sen, minkä sitten lupaan, pidän. Olen sinulle aina avoin ja rehellinen. Kuljen vierelläsi ja kuuntelen herkällä korvalla. Pyrin löytäämään vaikeimpiinkin ongelmiin ratkaisun sinun parhaaksesi.

Kunnioitan vapauttasi. En ole mustasukkainen. Luotan itseeni ja uskon, että paneutumalla täydellisesti sinuun ja asiaasi voitan kilpakosijat kiihkeillä asuntomarkkinoilla.

Rakastan sinua. Ota minut välittäjäksesi.

sinun Murtsi

AsuntoSatama auttaa välttämään asuntokaupan karikot. Mansku 94:stä superpalvelua asunnon ostajalle. Lue lisää tästä.