AsuntoSAtama LKV:n tiimi lokakuussa 2020

Synnyimme intohimosta, palavasta halusta luoda Suomeen välityspalvelu, joka tarjoaa parempaa ja nopeampaa palvelua kaikille asuntokaupan osapuolille.

Kivijalka, jolle palvelukonseptimme on rakennettu, on valettu ammattitaidosta, oikeaan osuneista hinta-arvioista, keskimääräistä korkeammasta onnistumisprosentista, lyhyemmistä myyntiajoista, pitkästä elämänkokemuksesta ja – sokerina pohjalla – lujasta uskostamme kiinteistönvälittäjien yhteismyyntiin. Myyntivoimaa, todellista sellaista, on esimerkiksi se, että kuka tahansa välittäjä mistä tahansa ketjusta saa tarjota omille asiakkailleen AsuntoSatama LKV:n kohteita ostettavaksi. Toivomme, että tulevaisuudessa kaikki välittäjät voisivat väriin katsomatta myydä toistensa kohteita ristiin. AsuntoSataman myyntikohteiden ovet ovat jo auki jokaiselle kaupanjanoiselle välittäjälle.

Olemme nöyrästi kiitollisia kun olemme saaneet vuosien saatossa olla toteuttamassa tuhansia suomalaisia asumiseen ja elämiseen liittyviä unelmia. Tunnemme itsemme etuoikeutetuiksi. Ota rohkeasti yhteyttä olitpa sitten ostamassa, myymässä tai vaihtamassa kotia. Palvelemme suurella sydämellä ja tinkimättömällä asenteella. Käy tutustumassa välittäjiimme.

ooooooooo

P.S. Tunnemme rikkaat ja varakkaat taloyhtiöt. AsuntoSatama LKV:n kiinteistönvälittäjä, ex-toimittaja Erkki Murto-Koiviston kirjoittaman jutun löydät täältä.