Alma Talent Tietopalvelut on myöntänyt AsuntoSatama LKV:lle Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin. Suomen Avaintieto on puolestaan luovuttanut AsuntoSatamalle Suomen Vahvimmat 2020 -sertifikaatin.

Menestyjät-tunnustus myönnetään vakavaraisille yrityksille, joilla on vankka kasvu, hyvä taloudellinen tulos ja kannattavuus sekä vahva taloudellinen rakenne. Vahvimmat-sertifikaatin ansaitsee yritys, joka hoitaa velvoitteensa moitteetta ja vastuullisesti.

Tunnustus ennakoi tulevaa menestystä

Alma Talent Tietopalvelut analysoi suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla vuosittain. Se mittaa taloudellista suorituskykyä usealla osa-alueella, joita ovat osaava yritysjohto, omistautunut henkilökunta, tehokkaat prosessit ja asiakkaan ymmärtäminen.

Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin. Korkeat pisteet ennakoivat myös yrityksen tulevaa menestystä.

Merkki luotettavasta yhteistyökumppanista

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että yritys kuuluu Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen (AAA tai AA+).