AsuntoSatama auttaa taloyhtiöitä myötä- ja vastoinkäymisissä

AsuntoSatama LKV:n kiinteistönvälittäjillä on pitkä kokemus asuntoja sekä liike- ja toimistotiloja omistavien taloyhtiöiden kanssa tehtävästä hedelmällisestä yhteistyötä. AsuntoSataman AS Management on taloyhtiöille ja kaikille kiinteistöjen omistajille räätälöity korkeatasoinen arviointi- ja konsultointipalvelu.

”Meillä on pääkaupunkiseudulla asiakkaana satoja varakkaita, hyvin hoidettuja taloyhtiöitä, jotka ymmärtävät, että taloyhtiön omaisuudesta kannattaa pitää hyvää huolta sekä hyvinä että huonoina aikoina”, toteaa raportin Suomen rikkaimmista ja parhaista taloyhtiöistä laatinut Erkki Murto-Koivisto AsuntoSatamasta.

”Kivijalassa sijaitsevat liiketilat ovat tärkeä tulonlähde taloyhtiöille, mutta tyhjinä niistä saattaa tulla taloudellinen rasite. Nyt kun pandemia on koetellut ravintoloiden, kahviloiden, tekstiilikauppojen ja muiden perinteisesti kivijalasta löytyvien yritysten toimintaa liiketilojen vuokratarjonta markkinoilla on moninkertaistunut. Tyhjiä vuokratiloja löytyy jo jopa paraatipaikoilta Helsingin ydinkeskustasta.”

Vuokratilojen houkuttavuutta pystyy nostamaan pienillä toimenpiteillä. Tarvittaessa pöydälle kannattaa nostaa järeämmät keinot jalostaa omaisuutta esimerkiksi liike- ja toimistotilojen käyttötarkoituksen muutos.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ