Paras hinta asunnostasi

Myymme nopeasti. Myymme kustannustehokkaasti.

AsuntoSataman yli 200 vuoden kokemukseen pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoilla perustuva osaaminen takaa sinulle nopeat kaupat kustannustehokkaasti parhaaseen hintaan.

LUPAUS, jota et kilpailijoilta saa: mikäli toteutuva hinta jää antamastamme arviostamme yli 10 prosenttia emme peri lainkaan välityspalkkiota.

ASUNNOT

OMAKOTITALOT

LIIKE- JA TOIMITILAT

ASUNNOT

Palvelumme asunto-osakkeiden myyjille

  • Kiinteistönvälitys
  • Arviointi myyntiä varten (=maksuton)
  • Arviolausuma pankille
  • Arviokirja perunkirjoitukseen
  • Asiakirjojen laadinta (kauppa- ja valtakirjat)

Asiakirjojen tilaus, valokuvaus, stailaus, digisisustus, somemarkkinointi, printtimainonta, perinteiset kaupat vaiko DIAS…

Emme ole halvin emmekä kallein välittäjä. Me olemme kustannustehokkain. Meillä on monipuolinen valikoima palkkiotyökaluja.

Kysy perinteistä prosenttitarjousta tai kokeile jotain aivan uutta esimerkiksi tulokseen sidottua välityspalkkiota. Tässä – pelkästään AsuntoSataman käyttämässä – mallissa palkkion määrä sidotaan lopputulokseen: mitä parempi hinta sitä parempi palkkio – ja päinvastoin. Liikkeelle lähdetään nollasta.

Omakotitalot

Palvelumme omakotitalon myyjälle:

Omakotitalon myynti on merkittävästi haasteellisempi urakka kuin asunto-osakkeen. Siksi käytännössä kaikki omakotitalon myyjät turvautuvat nykyisin laillistettuun kiinteistönvälittäjään.

Omakotitalon myymisessä on tärkeintä tietää, mitä myy. Myyjälle on laissa asetettu laaja tiedonantovelvollisuus itse rakennuksesta, tontista ja myös alueesta, jolla kiinteistö sijaitsee.

Myyjän vastuu informaation antamisesta ostajalle ei poistu sillä, että hän palkkaa kiinteistönvälittäjän ja teettää kuntotarkastuksen, mutta monilta murheilta säästytään jos yhteistyökumppaniksi valitaan kokenut kiinteistönvälittäjä ja kuntotarkastaja.

AsuntoSatama tarjoaa luksuspalvelua omakotitalon myyjille.

Liike- ja toimistotilat

Palvelumme liike- ja toimitilojen myyjille ja kehittäjille

AsuntoSatama LKV välittää olipa kysymyksessä sitten kokonainen kerrostalo tai 10 000 k-m2:n rakennusoikeus tai 85 hehtaarin kaavoituskelpoisen maa-alueen Kirkkonummella.

AsuntoSataman liiketeollinen on monitaituri, jonka palveluvalikoimaan isojen maa- ja kiinteistökauppojen lisäksi kuuluu ullakkorakentaminen, merkintäsopimukset, liiketilojen muuttaminen asuinhuoneistoiksi, purkava uudisrakentaminen.

Liike- ja toimitilojen vuoraus on ollut kymmenen vuotta yksi AsuntoSatama LKV:n liiketoiminnan kulmakivistä. Asiakkaanamme on satoja helsinkiläisiä taloyhtiöitä, joiden omistaminen asuntojen ja liiketilojen vuokraus (ja aina silloin tällöin myynti) on uskottu hoidettavaksemme.

AsuntoSatama LKV:n vuonna 2020 perustettu AS Management on arviointi- ja konsultointipalvelu taloyhtiöille ja isoille kiinteistösijoittajille.

Me AsuntoSatamassa rakastamme jokaista myyjää ja jokaista ostajaa. Teemme kaikkemme yltääksemme odotuksenne ylittävään palveluun. Lue oikeiden asiakkaiden oikeita kokemuksia tästä ja kutsu meidät arviointikäynnille.